Door niet op de juiste manier om te gaan met verlies, verdriet en rouw raakt je lichaam uit balans.

Wat dit met je lichaam doet, heb ik in 2023 ook ervaren. Mijn spijsvertering raakte op hol, ik voelde me opgeblazen en kreeg allerlei voedselgevoeligheden, onrust in mijn hoofd, concentratieproblemen en geen overzicht meer in mijn dagelijkse verantwoordelijkheden. Ik raakte in een vicieuze cirkel van desinteresse, verdriet, frustratie, onmacht, teleurstelling en voelde me steeds minder lekker in mijn vel.

Rouw is een persoonlijk proces. Klachten en reacties van het lichaam zijn per persoon heel verschillend. Tijdens mijn rouwproces veranderde mijn eetlust en de keuze in voeding. Hierdoor raakte ik fysiek en mentaal uit balans.

Als je in zo’n spiraal terecht komt, is het fijn als er iemand voor je klaar staat om je weer op weg te helpen. Recentelijk hebben we weer een persoonlijk verlies gehad, maar door de handvatten die ik heb geleerd tijdens mijn rouwopleiding, kan ik hier veel beter mee omgaan.

Ben jij die vrouw met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, die altijd de ander op de eerste plaats zet en nu vastloopt door bijvoorbeeld:

* het verlies van een dierbare
* kinderen die het huis uit gaan
* het inleveren van je gezondheid
* een beloofde promotie die aan je voorbij gaat
* ontslag
* scheiding
* verhuizing
en vul maar aan.

Door mijn expertises van rouwtherapeut en orthomoleculair voedingscoach te combineren, heb ik voor jou een uniek traject ontwikkeld. Eén ding staat voor mij voorop: rouwverwerking i.c.m. voeding is de gouden combinatie om weer je eigen blije en veerkrachtige zelf te worden. Neem gerust contact met mij op.