Orthomoleculair voedingsadvies

 

Orthos is Grieks en betekent ‘juist’, ‘recht’ of ‘gezond’. Orthomoleculair voedingsadvies betekent dus letterlijk ‘advies over gezonde moleculen’. We willen dus voedingsstoffen die iets toevoegen aan je gezondheid en je lichaam geen schade toedienen.

Meer dan 70% van alle gezondheidsklachten komt door ongezonde voeding. Ik kan je door middel van persoonlijke begeleiding helpen bij het kiezen van de juiste voedingsmiddelen en -supplementen, die volledig zijn afgestemd op jouw behoefte. Hierdoor kunnen we jouw klachten reduceren, zodat jij weer optimaal genieten kan van jouw leven, je weer jong kan voelen en de prestaties kunt leveren die je wilt!

Samen gaan we op zoek naar een voeding waarin alle belangrijke voedingsstoffen (eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen) aanwezig zijn. Jij krijgt het voor jou perfecte eetpatroon, zonder dat je maaltijd saai of eentonig wordt. Jij gaat je al snel fitter voelen en je gezondheidsklachten nemen af, zonder hongerig gevoel.

Het is géén dieet maar meer een manier van leven dat we samen inrichten om je klachten te verminderen en zelfs te doen verdwijnen, daar streven we naar! Op naar een duurzame verbetering van jouw gezondheid!

Zelfgenezend vermogen

 

Ieder mens heeft een zelfgenezend vermogen. Wanneer je een wondje op je huid hebt, gaat dit vanzelf dicht, toch? Om zelf je lichaam goed te kunnen genezen is het essentieel dat je lichaam gezond is. Bij orthomoleculair voedingsadvies ondersteunen we dat zelfgenezend vermogen van jouw lichaam met de juiste voedingskeuze. Met een juist voedingspatroon kun je je ziektes bestrijden en gezondheidsklachten verminderen en zelfs voorkómen.

 

Samen werken we aan het voor jou perfecte eetpatroon, waar jij je ook prettig bij voelt en niet het gevoel hebt iets tekort te komen. Goed eten mag ook gewoon lekker zijn. Een smakelijk eetpatroon, waardoor jij prettiger in je vel zit! Daar gaan we voor!

Voor een quick fix ben je bij mij aan het verkeerde adres. De klachten die je ervaart hebben een periode gehad om op te bouwen en hebben ook tijd nodig om de weg voor de juiste balans te vinden.

Ben jij gemotiveerd om het heft in eigen hand te nemen en mijn handreikingen toe te passen?
Zeg je volmondig JA? Neem dan contact met mij op!

 

Samen werken aan een lichaam in harmonie