Danielle Swart

Orthomoleculair voedingsadviseur
Voedingscoach
Hersencoach

Vitaal jong Blijven!

Mijn naam is Danielle Swart. Ik begeleid en ondersteun je naar een gezonde leefstijl. Het resultaat is dat jij je fitter en vitaler voelt, je vrij kunt bewegen en je ziet er mooier en gezonder uit.

Ik ben ervaringsdeskundige

Uit eigen ervaring weet ik wat gezonde voeding met je lichaam doet. In mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn klachten, heb ik deze gevonden in de aanpassing van mijn voeding. Zo heb ik nu een voedingspatroon dat mijn lichaam goed ondersteunt en echt bij mij past.

Na mijn opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur paste ik deze principes op mezelf toe. Ik was van mening dat ik al heel gezond at, maar er bleek toch verbetering mogelijk. Binnen een paar weken voelde ik me fitter dan ooit. Ik kreeg een mooiere huid, mijn buikklachten verminderden en ik viel binnen vijf maanden meer dan twaalf kilo af! 

Zonder dieet of calorieën tellen, maar met heerlijke, eerlijke en pure voeding. Ik voel me nu zelfverzekerder en heb weer plezier in winkelen. Ik straal weer. Dat resultaat kan jij ook bereiken! Niet door minder, maar door anders te eten.

Regelmatig volg ik verdiepingsopleidingen en bijscholingen om mijn kennis op peil te houden. 

Ik ben lid van het Meo’s Health Concept. Dit is een netwerk van vakmensen die cliënten ondersteunen met orthomoleculaire voedingsadviezen en voedingssupplementen bij uiteenlopende gezondheidsproblemen. Vier keer per jaar komen we bij elkaar voor bijscholingen, aangevuld met Zoomtrainingen.

Om meer kennis onder de mensen te brengen, heeft mijn docent Ineke Haisma de cursus Met verstand gezond gecreëerd. Deze cursus is voor iedereen die meer wilt weten over het belang van voeding.  Ontdek de kracht van goede voeding en leefstijl.

 

OPLEIDINGEN

juni 2022  – Hooikoorts
juni 2022 – Voedingsstoffen bij plantaardig eten
februari 2021 – Vitaal oud worden
november 2020 – Corona & risicofactoren
oktober 2020 – Voedingsstoffen bij corona
mei 2019 – Behandelprotocol Hormonen en vrouwenklachten
april 2019 – Behandelprotocol Insulineresistentie omkeerbaar
februari 2019 – Behandelprotocol Burn-out
januari 2019 – Behandelprotocol Spijsvertering Maag Lever Darmen
oktober 2018 – Behandelprotocol Overgewicht
mei 2018 – Orthomoleculair voedingsadviseur

Alles gevolgd bij: Ortho Health Foundation

 
Wat wil jij bereiken?

Investeer een kwartier van je tijd in een kosteloos, telefonisch of Zoom kennismakingsgesprek. Hebben wij de ‘klik’ en past mijn begeleidingsmethode bij jou? Dan plannen we een intakegesprek.