Voedingsadvies en begeleiding

Er zijn veel soorten ziekten die ik ondersteun met orthomoleculaire oplossingen. Als tip van de sluier geef ik hier bij een aantal ziektebeelden een mogelijke oplossing. Ieder mens is maatwerk, want iedereen heeft een ander eetpatroon en heeft dus een
ander advies nodig. 

ADHD

Het is bekend dat voeding en ADHD verband houden met elkaar. Wat enorm goed helpt tegen ADHD kan het minder eten van suikers en bewerkte voeding zijn.  Er zijn verschillende manieren om taart en koek te bakken, waarbij je echt iets lekker zoets eet, terwijl er geen suikers aan te pas komen. Dát is de kracht van juiste voeding!

Vermoeidheid en concentratieproblemen

Chronische vermoeidheid komt heel vaak voor. Met een simpele bloedtest of haarfollikelanalyse krijg ik inzicht waar het bij je aan schort. Met de juiste voedingssupplementen kan al een bijzonder goed resultaat worden bereikt. Binnen een paar maanden ben je weer fris en energiek. Dat wil je toch ook?

Darmklachten

Darmklachten, zoals bijvoorbeeld het Prikkelbaar Darmsyndroom (PDS) ontstaat doordat onze darmen niet optimaal werken. Het is vaak een combinatie van te weinig vezels en te weinig vochtinname. Maar het kan nog meer zijn. Disbalans tussen lichaam en geest. Veel stress door een jachtige leefstijl bijvoorbeeld. Ik breng dit allemaal voor je in kaart en natuurlijk ook jouw huidige eetpatroon. Hieruit volgt een ander eetprogramma. Je zult merken dat behalve de darmklachten, dit nieuwe smaakvollere eetprogramma ook je geestelijk welzijn goed doet. Prettig leven door lekkerder eten, het kan!

Allergieën

Hooikoorts, lactose intolerantie en glutenallergie. Je hoort het steeds vaker om je heen. De klachten worden versterkt door gemodificeerd eten. Allergieën worden vaak langzaam opgebouwd. De darm laat gifstoffen, niet volledig verteerde eiwitten en micro-organismen door in de bloedbaan. Hierdoor ontstaan ontstekingen. Maar hoe bestrijd je dat? Waar moet je beginnen? Samen maken we een juist programma, afgestemd op jouw levensstijl, eventueel met bepaalde voedingssupplementen. Stap voor stap naar het beste resultaat. Je gaat je een stuk beter voelen!

Chronische ziekten en overgewicht

Het zijn vaak bewerkte producten met suikers, transvetten, E-nummers en lightproducten die je lichaam uit balans brengen. Deze stoffen veroorzaken de zogenaamde ‘welvaartsziekten’. We eten ons letterlijk ziek. Op steeds jongere leeftijd ontwikkelen we chronische ziekten en/of overgewicht. Vermijd stoffen die niet in je lichaam thuishoren, zodat gezondheidsklachten verminderen of zelfs opgelost kunnen worden. Wil jij werkelijk veranderen? Neem contact op! Ik begeleid je professioneel naar een gezonde leefstijl.

Geschikt bij

● ADHD
● allergieën
● hormonale klachten
● buikklachten
● diabetes type 2
● stress & burn-out
● spijsverteringsklachten
● vermoeidheidsklachten
● voedselintolerantie

Resultaten

● meer energie
● betere weerstand
● bewegingscomfort
● beter slaapritme
● goede gewichtsbeheersing
● rust in je buik / goede spijsvertering
● een stralend uiterlijk
● een beter humeur
● meer zelfvertrouwen

“Geweldig. Naast het advies kon ik ook gewoon even bellen als ik een steuntje in de rug nodig had.

 

Voedingsadvies met inzet van gezondheidsprotocol

 

Begeleiding naar een gezonde leefstijl!

Locatie: Praktijk in Baarn