Het GADO eetplan

De eerste stap zetten naar een gezonde(re) leefstijl is voor veel mensen een uitdaging.
Je start met de beste intenties, maar na een tijdje is het een uitdaging om goede voornemens er in te houden. Hoe je de focus er in houdt, daarover gaat het GADO eet- en leefstijlplan.

Het is een 4 weeks eetplan en minicursus in één met meer dan 100 recepten en handige voorraad-en boodschappenlijsten. De recepten kun je aanpassen aan de seizoenen en je voorkeuren. Het plan kan op verschillende manieren ingezet en aangepast worden en zodoende elke keer herhaald worden. 

Het geeft je inzicht wat er in je lichaam gebeurt met gezonde en ongezonde voeding en hoe je dit kunt verbeteren met gezonde en lekkere maaltijden.Het plan kan met en zonder begeleiding ingezet worden.

Westerse (welvaarts) ziekten en medicijngebruik willen we zo lang mogelijk buiten de deur houden. Het liefst willen we gezondheidsklachten laten verdwijnen en zeker niet laten toenemen. Het GADO eetplan kan je daarbij helpen door verbeteringen aan te brengen in je voedingskeuzes, zodat je minder gevoelig wordt voor laaggradige ontstekingen. Laaggradige ontstekingen zijn de basis van veel leefstijl gerelateerde klachten.

Het moet anders!

Het begint met de verantwoording te nemen voor jezelf en uiteindelijk voor je dierbaren. Ben jij het voorbeeld voor je omgeving? Wil je meer geluk ervaren, tevreden zijn en betere levenskwaliteit? Door gezond te eten kun ook jij dit ervaren. In dit eetplan wordt bijvoorbeeld ook aandacht besteedt hoe om te gaan met negatieve gedachten die de behoefte aan bewerkt voedsel stimuleren en die de keuze voor ongezonde snacks veroorzaken.

In deze minicursus vind je antwoorden over:

– wat is gezonde voeding;
– hoe bereid ik snel een gezonde, lekkere maaltijd;
– hoe voorkom ik een suikerdip, zodat ik niet snak naar zoetigheid;
– hoe eet ik meer gevarieerd;

– hoe krijg ik een gezond gewicht;
– hoe houd ik het vol om gezonde keuzes te blijven maken;
– hoe vergroot ik de kans om gezond(er) en vitaal ouder te worden.

Dit eetplan is samengesteld met meer dan 100 smakelijke recepten en een voorraad- en boodschappenlijst.
De 4 opeenvolgende weken zijn als volgt opgebouwd:
G=De eerste week staat in het teken van gezond eten.
A=De tweede week ga je afbouwen.
D=De derde week is een detox.
O=en in week 4 ga je weer opbouwen.

Het GADO eetplan kan los aangeschaft worden of met persoonlijke begeleiding in een traject opgenomen worden.

 

Disclaimer: De adviezen die gegeven worden zijn om een gezonde leefstijl te ondersteunen en is geen medisch advies. Bij lichamelijke klachten of twijfel hierover, adviseer ik je om contact op te nemen met je huisarts of behandelaar.
 

Samen werken aan een lichaam in harmonie